Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okul anıları
Yazar Mesaj
pelon Çevrimdışı
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 1
Cvp: RE: okul anıları
gitarist_virüs demiş kiya cnm geçmiş olsun noldu kurtarabildinizmi

saol cnm evet kurtuldu zaten kendi isteği değildi zorla kullandırıyorlardı ve kurtulduSmile
06-25-2007 03:32 PM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
gitarist_virüs Uzakta
EziQ =)
EziK

RE: okul anıları
ya varya o zorla kullandıranları patexle 2 ayağını tavana yapıştırmalı ve sürekli ajdar dinletmeli şaka şaka tabiki ömür boyu hapis çekerler inşallah senin adına sevindim cnm
06-25-2007 05:50 PM
pelon Çevrimdışı
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 1
gitarist_virüs demiş kiya varya o zorla kullandıranları patexle 2 ayağını tavana yapıştırmalı ve sürekli ajdar dinletmeli şaka şaka tabiki ömür boyu hapis çekerler inşallah senin adına sevindim cnm

saolll yaa tanımıyoruz birbirimizi ama yine de destek oluyosunuz çok iyisinnnSmile
06-26-2007 12:14 PM
gitarist_virüs Uzakta
EziQ =)
EziK

pelon demiş ki
gitarist_virüs demiş kiya varya o zorla kullandıranları patexle 2 ayağını tavana yapıştırmalı ve sürekli ajdar dinletmeli şaka şaka tabiki ömür boyu hapis çekerler inşallah senin adına sevindim cnm

saolll yaa tanımıyoruz birbirimizi ama yine de destek oluyosunuz çok iyisinnnSmile

bu konu gerçekten çok önemli ve birbirimize ne olursa olsun destek çıkmalıyız kimbilir belki yarın en yakın arkımızın başına gelebilir ALLAH KORUSUN
06-26-2007 12:19 PM
hilary Çevrimdışı
Junior Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 0
RE: okul anıları
Bir defa arkadaşımla koridorda geziniyorduk.Sonra arkadaşım gel 1-A sınıfına girelim dedi.Bende akraban mı var diye sordum.O da yok girip bakalım.Maksat okulun içinde gezmek olsun dedi.Girdik.Öğretmenleri de sınıfın içindeydi.Öğretmen işini bitirdikten sonra bizim yanımıza geldi.Bizde öğretmeni bizim yanımıza gelirken görmediğimiz için kaçacak vaktimiz olmadı.Sonra öğretmen bu sınıfta akrabanız mı var dedi.Arkadaşım sınıf listesine baktı ordan bir isim söyledi.Bu sefer bana sordu.Arkadaşımda o arada sınıftan kaçtı.Bende ben arkadaşımla geldim akrabam falan yok dedim sonra oradan kaçtık.Öğretmeni gördüğümüz zaman saklanacak yer varsa saklanıyoruz
07-04-2007 10:16 PM
Mesaj Önizleme