Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hilary'yi Sevmek için 10 Neden
Yazar Mesaj
Şeker_Hilary Çevrimdışı
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 0
Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden
1.Henüz çok genç olmasına rağmen 40 seneliklere taş çıkartıyor.Kendine ait giyim markasını,oyunculuğu ve şarkıcılığı başarıyla
idare ediyor.Elinden hiçbir iş kurtulmuyor.

2.Kazandığı paraları yaşıtları gibi partilerde har vurup harman savurmaktansa hayır işlerine yatırmayı tercih ediyor.Hayvan sevgisi bir yana,evsizler kendi elleriyle yemek verecek kdar iyi kalpli...!!!

3.O parlayıp bir sönecek pop kızlarından olmadığını kanıtladı.Albümleri dünya çapında 20 milyona yakın sattı.

4.Hilary iyi bir aile kızı.Ablası Haylie ile annesi onun hayatındaki en önemli insanlar.

5.Güzel yıldız 7 buçuk aylıkken prematüre bir bebek olrak dünyaya gelmiş ve tıbbi yöntemlerle hayatta tutulmuş.Bu bile onun ne kadar savaşçı bir kişiliğe sahip olduğunun kanıtı.

6.O sadece bir yorumcu değil aynı zamanda bir besteci.Dignity adlı albümünde bir şarkı dışında hepsinin söz ve müziği ona ait.

7.Yaşıtı ve eski arkadaşı Lindsay Lohan gibi gece hayatından harap olmuş bir kız değil o.Eğlencenin dozunu kaçırmıyor,dolayısıyle ayda bir kendini alkol tedavisi için klinikte bulmuyor.

8.Cici kızlık ona çok yakışıyor:En sevdiği renk pembe,en değerli eşyaları barbie'leri ve Hello Kitty'li aksesuarları.Tatlı işte =)

9.Adı hiç bir zaman skandallara karışmıyor.Özel hayatını kendine saklamayı biliyor.

10.Tabi ki en büyük sebeplerden birisi de süper model kadar güzel olması.Gözlerimizi ondan alamıyoruz....!!!

Alıntıdır......
04-06-2008 02:40 PM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AnGéLin Çevrimdışı
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 16
RE: Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden
Aslında benim 10 nedenimdeki maddeler ilk dokuz sıradaki maddelerle hemen hemen aynı ama, bence burda Hilary'nin içinde & dışında barındırdığı o güzellikler anlatılmış.Çünkü ben Hilary'i albümü 20 milyon satmasada veya bu kadar güzel olmasada aynı derecede severdim..[Ama tabi kızın içindeki güzellikler o kadar fazlaki dışına taşmaması imkansız Big Grin]Onun yaşına rağmen kocaman bir kalbi var ve içine herkesi sığdırabiliyor.İşte en önemliside bu :]
04-06-2008 03:03 PM
HiLaRy_DrEaM Uzakta
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 10
Cvp: RE: Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden
AnGéLin demiş kiAslında benim 10 nedenimdeki maddeler ilk dokuz sıradaki maddelerle hemen hemen aynı ama, bence burda Hilary'nin içinde & dışında barındırdığı o güzellikler anlatılmış.Çünkü ben Hilary'i albümü 20 milyon satmasada veya bu kadar güzel olmasada aynı derecede severdim..[Ama tabi kızın içindeki güzellikler o kadar fazlaki dışına taşmaması imkansız Big Grin]Onun yaşına rağmen kocaman bir kalbi var ve içine herkesi sığdırabiliyor.İşte en önemliside bu :]

AyNeN...Big Grin
04-06-2008 03:15 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AnGéLin Çevrimdışı
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 16
Üşengeç Big Grin
04-06-2008 03:18 PM
HiLaRy_DrEaM Uzakta
Member
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 10
Napım Bide 2 saat onLa uğRaşıım:DAynı Bnm düŞüncLrimi diLe gtrmişsinBig GrinBig GrinBig Grin
04-06-2008 03:21 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme